Smith Workout

Sport. Egészség. Önbizalom.

Zöldséges puffancsok

2017. március 19. 09:45 - smithworkout

Izgalmas falatok reggelire, ebédre, vacsorára

Ezek a kis egészséges lepénykék remekül megállják helyüket önmagukban is, kis salátával kiegészítve, vagy akár fogyaszthatóak köretként is egy szelet hús vagy hal mellé. Pár perc alatt kész, garantáltan egészséges minden összetevője és egyszerűen nagyszerű a végeredmény! :) 

Hozzávalók:

  • 20 dkg vegyes párolt zöldség
  • újhagyma
  • 2 db tojás
  • oliva olaj
  • fűszerek ízlés szerint

 

Elkészítés:

0. Előkészületként a zöldség keveréket megpároljuk. Ehhez az ételhez felhasználhatok nem frissen párolt zöldséget is, ha maradt esetleg egy korábbi étkezésünkből, akkor nem fog kárba vészni!

1. A felkockázott újhagymát fél kanál olivaolajon megpirítjuk.

2. A 2 db tojást felverjük és hozzákeverjük a párolt zöldséget. A sózáson kívül én oreganóval és bazsalikommal ízesítettem, de ízlés szerint bámilyen fűszer mehet bele.

3. Ha van otthon tarkedli sütő, azt vegyük elő, ha nincs, akkor egy kisebb serpenyőt olivaolajjal kenjünk ki és süssük ki benne a zöldséges-tojásos keveréket. 

 

Ebből az adagból 12 puffancska készül.
Jó étvágyat! :)  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://smithworkout.blog.hu/api/trackback/id/tr7812350153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása